Welkom bij JS Totaalinstallateur
Contact
JS   Totaalinstallateur
Convent 5
5961 RE HORST
T: 06-51922321
F: 077-8519237

  

 

Algemene Leveringsvoorwaarden

Kijk hier voor de algemene-

leveringsvoorwaarden.

CONSUMENTEN

BEDRIJVEN

Elektra

 

Zonder stroom-, verlichting- en geluidsinstallatie is het leven   binnenshuis bijna ondenkbaar. In kantoren en bedrijven zou het werk praktisch   stil komen te liggen. De leidingen, kabels en snoeren worden vaak keurig   weggewerkt in het plafond of in de muur. Maar ze moeten er wel zijn!

Wij verzorgen de   complete stroomvoorziening, verlichting en geluidsinstallaties in woningen,   kantoren, bedrijven of welke andere gebouwen en objecten dan ook. Alle installaties worden afgestemd op het doel waar ze voor dienen en op de   locatie. De stroomvoorzieningen in een woning zijn immers niet te vergelijken   met die voor een bedrijf of kantoor. Voor geluidsinstallaties en vooral   verlichting geldt hetzelfde. Verlichting kan allereerst bedoeld zijn om de   sfeer te verhogen, zoals in huis of in een winkel. Ze kan bedoeld zijn voor   het comfort op de werkplek, of in de eerste plaats voor de veiligheid, in   openbare ruimtes bijvoorbeeld. Wij realiseren alle mogelijke toepassingen en   technieken, inclusief de nieuwste LED-verlichting.

 
Naast de wettelijk minimale voorziening van uw basis installatie stellen wij graag in goed overleg met de klant hat aantal gewenste wandcontactdozen en de positie hiervan vast. Hierin denken wij mee in het toekomstig gebruik van uw pand. Ook de gewenste manier van schakelen en dimmen wordt bijvoorkeur in een rechtstreeks overleg met de eindgebruiker vast gesteld. Op deze wijze wordt een optimaal gebruikersgemak van de installatie gerealiseerd.

Laat ook de aanleg van uw elektrische installatie daarom over aan de erkende installateur.

 

 


Categorie├źn