Welkom bij JS Totaalinstallateur
Contact
JS   Totaalinstallateur
Convent 5
5961 RE HORST
T: 06-51922321
F: 077-8519237

  

 

Algemene Leveringsvoorwaarden

Kijk hier voor de algemene-

leveringsvoorwaarden.

CONSUMENTEN

BEDRIJVEN

Sanitair

placed

Toilet, Badkamer en Keuken.placed

De ontwerpers van sanitaire toestellen verdiepen zich steeds verder in uw wensen om vervolgens de meeste prachtige onderdelen te ontwerpen. Voor uw woning kunnen wij u ook de mooiste sanitaire installaties leveren, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. In het verleden deden wij dit in ons eigen showroom, maar om u beter en completer te informeren werken wij samen met enkele toonzalen, waar sanitair specialisten u namens ons optimaal kunnen adviseren.Ook kunnen wij al uw tegel en bouwkundigwerk verzorgen, dit in samenwerking met enkele bouwbedrijven en tegelzetters. Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer? Wij maken voor u vrijblijvend een afspraak in een moderne showroom van de groothandel.

 

 

 

placed

Drinkwaterinstallatie.

In onze europeese leefomgeving is schoondrinkwater van zelfg sprekend, maar dit dient ook zo te blijven. Ook voor een drinkwaterinstallatie geldt dat deze op de juiste wijze moet zijn ontworpen en aangelegd. Hiermee wordt het ontstaan van bijvoorbeeld legionella in uw installatie uitgesloten.

Laat ook de aanleg van uw drinkwater installatie daarom over aan de erkende installateur.

 

 

 

 

 

placedBinnenriolering.

De binnenriolering in uw pand zorgt ervoor dat afvalwater snel en zonder ongewenste geluiden  wegloopt. Ook bij een binnenrioleringsysteem geldt dat een goed ontwerp garant staat voor een probleemloze installatie. Wij kunnen deze installaties voor u ontwerpen en aanleggen in diverse materiaalsoorten en uitvoeringen, geheel afgestemd op u situatie.


Categorie├źn