Welkom bij JS Totaalinstallateur
Verwarming

CV Ketel.

Het is van groot belang dat de nieuwe CV-ketel de juiste capaciteit (vermogen) heeft om de woning of bedrijfsruimte op temperatuur te brengen én te houden. Bij een te kleine CV-ketel lukt dit niet of onvoldoende op die momenten dat u het juist nodig heeft. Bij een te grote CV-ketel gebruikt u onnodig veel energie. Heeft u extra isolatie aangebracht of bent u dit juist van plan? Ook toekomstplannen als bijvoorbeeld een aanbouw aan de woning of verandering in de gezinssamenstelling, dienen meegenomen te worden in de berekening.

Voor de opwekking van de benodigde warmte zijn er vele soorten en merken CV-ketels. Wij adviseren u graag over het merk en type dat voor uw situatie het meest geschikt is. Wij leveren de gerenommeerde merken zoals  Nefit en Remeha. Heeft u een andere voorkeur? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

 

 

Warmtepomp.

Met de als maar stijgende energieprijzen is de toepassing van een warmtepomp een steeds vaker toegepaste warmte opwekker. Wij hebben ruime ervaring met het leveren en installeren van warmtepomp systemen, waarbij ook de koeling van uw woning (met zeer lage energiekosten) tot de mogelijkheden behoort. De toepassing van warmtepompen is specialistenwerk. Informeer naar de mogelijkheden voor uw situatie. Wij hebben ervaring met de toepassing van verschillende bronsystemen zoals een verticale open bron of een gesloten bron. Daarnaast hebben wij ervaring met luchtwarmtepompen, wanneer u in een waterwin gebied woonachtig bent is of als u geen bron mag boren.

 

 

Vloerverwarming.

Bij nieuwbouw projecten is de toepassing van vloerverwarming systemen te prefeleren boven de toepassing van radiatoren. Hiermee kan een Laag Temperatuur Verwarmingsysteem (LTV) worden toegepast. Ook in combinatie met een warmtepomp is vloerverwarming het systeem om koeling van uw pand in combinatie toe te passen.


Radiatoren.
Indien een verwarmingsysteem met hogere temperaturen is toegepast kunnen wij uiteraard ook de benodigde radiatoren voor u selecteren. Ook hierbij zijn de mogelijkheden legio, vandaar dat wij u verzoeken om over de mogelijkheden contact met ons op te nemen.

Laat ook de aanleg van uw verwarmings installatie daarom over aan de erkende installateur.Categorie├źn